ONOFFi tegevjuht Dennis Janseni sõnul näeb ettevõte avatavas Tähesaju City keskuses suurt potentsiaali olemaks üks suurimatest ostukeskustest Tallinnas, mis suudaks rahuldada enamike klientide nõudmisi.
"Ajalugu on näidanud, et kui ONOFF avab uue poe, on alati olnud ka hea müük. Tähesaju City kauplus on ehitatud meie kõige uuema kontseptsiooni järgi ning näeb olemasolevatest Tallinna kauplustest erinev välja," ütles Jansen.
Uues ONOFFi kaupluses on pinda umbes 1000 ruutmeetrit.

Itek Elektroonika esindaja Kalev Vaino leiab, et kui tulevikus kõik kolm Tähesaju City etappi valmivad, on kaubanduskompleksi näol tegemist mitte ainult Tallinna suurima, vaid ka perspektiivikaima kohaga.
"Itek Elektroonika Tähesaju City kaupluses on teistest keti kauplustest laiem valik ning kindlasti soodsad hinnad," lisas Vaino.
Kaubanduspinda on uuel Itek Elektroonikal 700 ruutmeetrit.

Uue esinduse avas lisaks ONOFFile ja Itek Elektroonikale ka Omega kodutehnika.

Tähesaju City nime kandev 100 000 ruutmeetrise kaubanduspinnaga kompleks kerkib Mustakivi ja Laagna tee ristmikule.
Lasnamäe kanalina äärde kerkiva kompleksi esimene etapp kaubanduspinnaga 35 000 ruutmeetrit on valmis, teine etapp kaubanduspinnaga 35 000 ruutmeetrit plaanitakse valmis saada järgmise aasta jooksul ning kolmas etapp kaubanduspinnaga 30 000 ruutmeetrit plaanitakse avada 2010 - 2011.