Vallo Arumäe on ettevõtja, mentor ja treener, kelle missiooniks on inspireerida läbi isikliku eeskuju inimesi, kes soovivad olla vabad ja juhtida ise oma elu, jagades nendega reaalse elu kogemusi ja aidates neil leida üles vastused enda seest.

Ülikoolis õpingute ajal alustas ta töötamist logistika valdkonnas, kus tegutses enam kui 15 aastat. 1998.a. käivitas ta ettevõtte Balti Logistika AS, mis tegutseb kõigis kolme Balti riigis ja mille peamiseks koostööpartneriks on maailma suurim pakivedude firma UPS. 2010.a. loobus Vallo palgatööst, kuid jätkab ettevõttes siiani osaniku ja nõukogu liikmena.

Viimased seitse aastat on Vallo peamiselt keskendunud enesearengule, õppides otse maailma parimatelt erinevates valdkondades - Robert Kiyosaki, John C. Maxwell, Anthony Robbins jpt. Vallo on olnud 2008.a. alates Robert Kiyosaki tiimi liige tuues eestlasteni raha- ja ettevõtlusalase hariduse läbi kursuste ning intensiivtreeningute, kasutades tööriistana reaalse elu simulaatorit - CASHFLOW lauamängu. Alates 2014.a. kuulub Vallo maailma #1 “leadership” eksperdi, John C. Maxwelli Team’i tuues eksklusiivselt Eestisse John C. Maxwell’i leadership programmid, mis on mõeldud nii ettevõtte tipp- ja keskastmejuhtidele kui ka kõigile teistele, kes soovivad oma liidrioskusi arendada.

Tänaseks on Vallo viinud õpitud teadmised oma igapäeva ellu, saanud rahaliselt vabaks ja inspireerib jätkuvalt sellega ka teisi. Õpitu muutis märkimisväärselt tema mõtteviisi ja vaateid elule, rahale ning sellele kuidas elada tähendusrikkamat elu. Seetõttu otsustas ta anda tagasi ja aidata ka teisi, jagades oma teadmisi ja kogemusi nii paljudega kui võimalik. 2014.a. käivitas ta Starfish Academy, enesearengu kogukonna ja liikumise, mis toetab kogemustepõhist ettevõtlusharidust ja isiklikku arengut läbi reaalsete tegevuste.

Jaga
Kommentaarid