"Olen pesuärisse investeerinud juba miljon eurot," ütleb Raudvere ja teeb külalistega tiiru Tallinnas Tatari tänaval asuva pesufirma AS Gemhill tootmistsehhis. Nobedate naiste käte all valmivad siin BonBon Lingerie kaubamärgi all udupeened pitsist naiste pesukomplektid, vahendab Äripäev.

"Nõudlus on nii suur, et tuleb tootmist laiendada. Otsisime häid õmblejaid, tellisime juurde uusi masinaid, teine tootmisruum on sisustamisel," räägib ta. Sestap on Raudvere vaadanud tootmisvõimalusi Lätis ja Hiinas ning otsib investoreid.

Pesuärisse sukeldus ta 2009. aastal. Varem oli omanik pesudisainer ja Kuldnõela pälvinud Tiiu Roosma, kelle käe all firma väidetavalt võlgadesse sattus ja siis käest kätte käis. "Võtsin Roosma palgaliseks. Hiljem andsin talle väikese osaluse ja talle ning ka teistele töötajatele hea töö eest optsioonivõimaluse," selgitab Raudvere. Mullu sai firmast aktsiaselts, Raudvere suurendas aktsiakapitali 825 300 euroni ehk ligi 13 miljoni kroonini.

"Meil pole pangalaene, oleme kõike teinud omavahenditega. Kui tuulepargi ehitused lähevad lahti ja kui ma tahan olla seal sees samade protsentidega, siis minu kohustus on neid projekte ka finantseerida. Olen rehkendanud, et kõikideks asjadeks raha ei jätku," selgitab Raudvere.