Reval Takso tellimuste hulk on viimase aja jooksul umbes 10-15 protsenti alanenud, kuid ettevõtte juhtide sõnul on see praegust majandusseisu arvestades täiesti loogiline asjade kulg, kirjutab Eesti Päevaleht Online.

„Et tänases olukorras tellimuste vähenemistendentsi pidurdada/peatada, siis langetasime oma hindu alates 1. novembrist,“ selgitas Reval Autogrupp OÜ juhataja Alo Tintse. Umbes 15-protsendiliseks hindade vähendamiseks andis hea võimaluse ka kütusehindade märgatav langus.

Tellimuste arvu vähenemisega on pidanud rinda pistma ka Tulika Takso, kes hindab langust viiele-kuuele protsendile. „Elame samas majandusruumis teiste Eesti ettevõtetega ja tõsi on, et aastataguse ajaga samaväärsete tulemuste saavutamiseks tuleb rohkem tööd teha,“ kommenteeris AS Tulika Takso juhatuse liige Anne Rebane.

Hiljuti turule tulnud Tallink Takso seevastu väidab, et olulisi muutusi tellimuste hulga osas täheldada ei saa. „Ütleksin, et toimunud on klienditeenindamise oodatud stabiilne kasv,” selgitas AS Tallink Takso arendus- ja müügidirektor Tõnu Uusmaa.

Seetõttu firma esialgu suuremaid muutusi turuolukorra leevendamiseks ei plaani, vaid lubab samuti jätkuvalt parima klienditeeninduse ja kvaliteedi lainel püsida.