Uus liin võimaldab kaaluda, kontrollida ning sorteerida mune täpsemalt ning poolteist korda efektiivsemalt.

„Rahvusvaheline munapäev on suurepärane võimalus inimestele meelde tuletada, et muna ei pea sööma mitte ainult lihavõtete ajal – ja siis sellega üle pingutama nagu lihaga jõulude ajal. Muna peab sööma kogu aeg. Üks muna päevas on suurepärane norm, et saada kätte olulised vitamiinid ja toitained," teatas Talleggi juhatuse esimees Teet Soorm.

Tallegg äridirektor Margus Venelaine sõnul võimaldab uus liin vähendada sorteerimiskulusid ühe muna kohta 1,5 korda ning vähendada munade purunemist sorteerimisel. Turundamise seisukohast on oluline, et toodangut saab senisest efektiivsemalt sorteerida erineva suurusega ja materjalist pakenditesse."

„Rahvusvahelisel munapäeval oleks paslik rääkida ka muna kasulikkusest meie toidulaual. Kulturistide toidulauale on munad kuulunud juba pikka aega ja seda eelkõige tänu sellele, et munavalk on üldse kõige täisväärtuslikum valk inimese toidulaual,” rääkis Eesti esikulturist Ott Kiivikas. „Tuleb kummutada ka munaga kaasaskäivaid müüte – näiteks seda, et munad kõhu kinni panevad ja on põhilised kõrge kolesterooli tekitajad.”