Uus tootmisliin alustas täna Talleggis tööd. Kokku läks uus liin ettevõttele maksma ligi kaks miljonit krooni.

„Kuna kliendid on pidevalt küsinud kanahakkliha järele, on hakkliha tootmise planeerimine Talleggis juba aastaid jutuks olnud,” ütles AS-i Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm. „Praegu jõudsime ideest teostuseni umbes poole aastaga. Uue liiniga suudame päevas toota 2000 kg, kuus umbes 30 tonni värsket kanahakklihasegu. Hakklihasegu tootmisega on iga päev seotud otseselt 4 inimest, kaudselt muidugi oluliselt rohkem.”

„Kanahakkliha on maitsev ning hea lahja alternatiiv rasvasemale sea- ja veisehakklihale. Esialgu pakume tarbijatele 400 g väikepakendis jahutatud hakklihasegu, aprilli keskpaigas toome juurde ka samas kaalus külmutatud hakklihasegu, mille eeliseks on pikem säilivus,” rääkis Krista Kalbin.