Kontserni juhatuse esimees Paavo Nõgene ütles ERR-ile, et Tallinkil on plaanis edasi areneda ning ettevõtte kollektiiv tegeleb igapäevaselt erinevate võimaluste kaalumisega.

"Otsustest saame teada anda aktsionäride võrdse kohtlemise eesmärgil börsiteadetes ja sel ajahetkel, kui otsused sellistes küsimustes on tehtud," lausus Nõgene.

Tallink Grupi nõukogu esimees Enn Pant rääkis teisipäeval aktsionäride korralisel üldkoosolekul ühe laeva võimaliku tellimise ettevalmistamisest.

Nõgene sõnul pidas Pant silmas Megastar II tellimist, mida nõukogu esimees peab ettevõtte arengule väga oluliseks. Teema on olnud korduvalt olnud Tallink Grupi nõukogu koosolekutel arutlusel.

Pant viitas üldkoosolekul peetud lühikeses ettekandes võimalusele, et Megastar II tellimise otsus võib tulla aktsionäride koosolekule otsustamiseks juhul, kui nõukogus laeva tellimise osas kokkuleppele ei jõuta.

Tallinki investeerimisvõimekuse kohta ütles Nõgene, et kontserni laenukoormus on aastate jooksul vähenenud 700 miljoni euro võrra ning Megastar on ennast esimese 16 kuu jooksul igati õigustanud ning ettevõtte ootusi ületanud.

Loe pikemalt err.ee'st.