Alates 13. märtsist 2020 on sellel liinil klientidel võimalik osta vaid üheotsa pileteid. Kaubavedu Tallinna-Stockholmi liinil jätkub.

Kruiisireiside müük peatatakse tänase koroonaviiruse olukorra tõttu ning on üks meetmetest, mida rakendatakse viiruse edasise leviku tõkestamiseks meie piirkonnas.

Tallink teeb tihedat koostööd ametkondadega selleks, et leppida kokku täiendavates meetmetes ettevõtte laevadel, mille eesmärk on viiruse levikut tõkestada. Täiendavatest meetmetest annab ettevõte teada nii pea kui vastavad otsused on vastu võetud.

„Mõistame täielikult rakendatavate eriolukorra meetmete vajadust ning oleme omalt poolt valmis igakülgseks koostööks nii Eesti, kui ka Soome, Rootsi ja Läti ametkondadega ühise eesmärgi nimel, milleks on meie kõigi tervise ja ohutuse tagamine. Töötame koos ametkondadega, et selgitada välja kehtestatud erimeetmete vajalikud üksikasjad ja leida parimad võimalikud lahendused lisameetmete rakendamise osas meie laevade pardal viiruse leviku tõkestamiseks. Oleme valmis omalt poolt astuma samme, täitma erimeetmeid ja operatiivselt rakendama täiendavaid abinõusid, mis on antud olukorras mõistetavalt vajalikud. Teeme kõik teavitused uute otsuste ja järgnevate tegevuste osas viivitamatult,“ ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.