Tallink pakub kaubaveoteenust kõikidel oma reisilaevadel ja lisaks ka kahel kaubalaeval. Viimastel aastatel on kaubavedu näidanud tugevat kasvu kõikidel liinidel, misläbi Tallink on kujunenud oluliseks osaks kogu Läänemere piirkonna kaubavoogude võrgustikus, teatas ettevõte.

Esinduse asutamine Poolas on seotud laevandusfirma eesmärgiga kasvatada oma ärimahtusid kaubavahetuses Kesk-Euroopa suunal.

„Kaubavedu on meie äritegevuse väga oluline ja kiiresti kasvav suund ning näeme väga suurt kasvu just Kesk-Euroopa klientide osas. Tänaseni oleme teenindanud neid kliente läbi oma koduturgude, kuid paremaks teenindamiseks ja vajaduste hindamiseks pidasime otstarbekaks ka piirkondliku kontori loomist,“ kommenteeris Poola esinduse avamist Tallink Grupi kaubavedude suuna juht Håkan Fagerström.

„Oleme lõpule viinud oma esinduse registreerimise Poolas ja järgmise sammuna otsime kogenud ja kohalikke turgusid tundvat piirkondlikku juhti. Loodame Poola esinduse täismahus tööle saada tänavu kolmandas kvartalis,“ lisas ta.