Tallink Latvija tegevjuhi Hillard Taur`i hinnangul annab teise laeva lisandumine liinile juurde vajalikku mahtu ning võimaldab pakkuda igapäevast teenindust mõlemast sadamast.

„Nii ei pea ei reisijad ega kaubavedajad enam jälgima, mis päevadel reis toimub, vaid saavad sõitu planeerida terve nädala ulatuses. Ka näeme siin jätkuvaid ja suurenevaid sünergiad ettevõtte teiste opereeritavate laevaliinidega, kuivõrd Stockholmist on edasi võimalik sõita nii Soome kui Eestisse,” lausus Taur.

Vana Tallinn teeb esimese väljumise liinil 26. aprillil kell 17.30 Riia sadamast. Laev hakkab sõitma sama graafiku alusel, mida kasutab M/S Regina Baltica.

Tallinn-Helsingi liinilt lahkub alus seoses uue kiire reisilaeva Star saabumisega 4. aprilli õhtul, tehes viimase reisi kell 20.15 Helsingist. 5. – 24. aprillini toimuvad Vana Tallinnal Riia-Stockholm liinile suundumiseks vajalikud ettevalmistustööd.

M/S Vana Tallinn hakkab Riia-Stockholm liinil sihtsadamast lähtuvalt sõitma Läti lipu all.

Riia-Stockholm liinil sõidab ka reisilaev M/S Regina Baltica.

M/S Vana Tallinn on 1 B jääklassiga alus, mis mahutab kuni 800 reisijat ja 730 liinimeetrit sõidukeid. Laev on 153,8 meetrit pikk ja 22,3 meetit lai ning aluse kiiruseks on 18 sõlme.

AS Tallink Grupp on Läänemere üks juhtivaid laevandusettevõtteid, millele kuulub kokku 21 laeva ning teenindab reisijaid seitsmel erineval laevaliinil. Lisaks opereerib Tallink kahte hotelli Tallinnas. Ettevõte annab tööd üle 6000 inimesele.