Tallinna-Stockholmi liinil jääb Baltic Queeni kõrval reisijaid teenindama Victoria I, mis suundub 2017. aasta alguses paarinädalasele dokkimisele, mille jooksul ehitatakse ümber parfümeeriapood, infoala ja Piazza a la carte restoran, millest saab Grill House. Värskendatud saavad ka buffet restoran, showbaar ja saun.

Riia liinile Isabelle`i kõrvale suunduva Romantika planeeritud dokkimine toimub samuti uue aasta alguses ja selle jooksul ehitatakse laevale Fast Lane kiirtoidurestoran, suurendatud lasteala praeguse Seaside bari ja Fastfoodi asemele. Samuti saavad värskendatud showbar ja buffet restoran.

Silja Europat renoveeriti ligi kolm kuud ja laeva investeeriti ligi 16 miljonit eurot. Ulatuslikud uuendustööd hõlmasid kokku 1015 kajutit, viit restorani ja baari ning konverentsiala. Uue ilme said ka enamus restoranidest ja baaridest. Buffet-restoranis ja Grill House`is viidi läbi täielik uuendamine, nii ka pubis ja ühes baaridest.

Laevale loodi ka uus kohvik Coffee&Co. Kevadel renoveeriti Silja Europa poed, ööklubi ja showbaar ja ehitati juurde täiesti uued restoran Tavolata ning kiirtoidurestoran Fast Lane.