Alates 1989. aastast ettevõttes töötanud ning 1998. aastast kontserni juhatuse liikmena tegev olnud Keijo Mehtonen jätkab Tallink Silja Oy nõukogu liikmena, teatas Tallinki pressiesindaja.

AS-i Tallink Grupp juhatuse esimees Enn Pandi sõnul on Keijo Mehtonen andnud suure panuse ettevõtte kiiresse ning positiivsesse arengusse. "Ettevõtte nimel tänan teda tehtud töö eest ja loodame, et tema kogemus on vajadusel ka tulevikus Tallinkil varuks", märkis Pant.

Tallinki uus juhatuse liige Janek Stalmeister on ettevõttes töötanud alates 1999. aastast,  2005. aastast firma finantsdirektorina. 1994-1997 töötas ta Eesti Vabariigi rahandusministeeriumi välislaenude talituse juhatajana.  Hetkel kuulub Janek Stalmeisterile 20400 AS-i Tallink Grupp aktsiat.

Tallink Silja Oy vastne tegevdirektor Margus Schults on töötanud AS-i Tallink Grupp juhatuse nõunikuna alates 2008. aastast.  Enne liitumist Tallinkiga töötas Schults Stockholmis SEB Grupi personaliüksuse juhtkonnas. Tallink Silja OY tegevdirektori asetäitjaks nimetati Pasi Näkki. Pasi Näkki jätkab ka oma praegusel ametikohal sealse müügi- ja turundusjuhina.

AS-i Tallink Grupp juhatuse koosseisu kuuluvad juhatuse esimees Enn Pant, aseesimees Andres Hunt ja juhatuse liikmed Lembit Kitter ja Janek Stalmeister.

AS Tallink Grupp on Läänemere juhtiv laevanduskontsern, millele kuulub kokku 20 laeva. Ettevõte opereerib seitsmel erineval laevaliinil ning annab tööd ligi 7000-le inimesele. 2008/2009 majandusaastal teenindas Tallink kaheksa miljonit reisijat.