Enim tõusis reisijate arv Läti – Rootsi, Eesti-Rootsi ja Soome-Rootsi liinidel, teatas Tallink Grupi kommunikatsioonijuht Delfile.

Läti-Rootsi liinil teenindas ettevõte jaanuaris kokku 29 195 reisijat (+70%), Eesti-Rootsi liinil 75 461 reisijat (+65%) ja Soome-Rootsi liinil 229 167 reisijat (+31%).

Eesti ja Soome vahelisel liinil teenindas Tallink jaanuaris 238 598 reisijat ehk 29 protsenti rohkem kui möödunud aastal.

Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul polnud reisijate arvu suure kasvu taga üksnes Club One sooduskampaania. "Loomulikult mõjuvad positiivselt ka edukalt kulgenud kampaaniad, neid toimub aasta jooksul väga mitmeid ning inimesed osalevad neis meelsasti. Kuna Tallinki reisijate arv on jätkuvalt kasvanud viimase kuue kuu jooksul, siis vaid Club One sooduskampaaniaga jaanuarikuu reisijatearvu kasvu kindlasti siduda ei saa," ütles ta Delfile.

"Kampaania toimus ka mullu, sel aastal on pakkumised müügiosakondade eduka müügitöö tulemusena jõudnud rohkemate inimesteni," lisas Roose.

AS Tallink Grupp opereerib Tallinki ja Silja Line kaubamärkide all seitsmel erineval laevaliinil. Ettevõttele kuulub kokku 19 laeva.