Paviljonis on kasulikku pinda 176,5 m². Üüritingimuste kohaselt avatakse seal aastaringselt töötav toitlustusasutus ühes suveperioodil välikohviku paigaldamise võimalusega. Üüri suuruseks kinnitatakse 25 kr/m² kohta, sellele lisanduvad kõrvalkulud, maksud ja koormised, teatas Raepress.

Üürnik peab kõlakoja remontimisel-restaureerimisel juhinduma osaühingu T-Linnaprojekt poolt koostatud muinsuskaitse eritingimustest ja tehnovõrkude valdajate väljastatud tehnilistest tingimustest, vastavalt muinsuskaitse eritingimustele ei ole peale- ja juurdeehitused lubatud. Kõlakoja remont-restaureerimistööd tuleb üürnikul korraldada omavahendite arvelt, kasutusluba tuleb vormistada ühe aasta jooksul.

Üürniku kohustuseks jääb ka kõlakoja hooldamise korraldamine, selle ümbruse heakorra tagamine ning kommunaalteenuste osutajatega lepingute sõlmimine. Üüri suurenemine toimub üks kord aastas vastavalt tarbijahinnaindeksi muutusele, üürniku poolt kõlakoja väljaehitamiseks ning remondiks ja parendusteks tehtavaid kulutusi üürnikule ei hüvitata.

Harjumäe kõlakoda on Tallinna Kesklinna valitsuse valitsemisel ja bilansis. OÜ Vana Tallinn on juba koostanud ka Harjumäe kõlakoja restaureerimise arhitektuurse põhiprojekti. Pärast vajalike ümberehituste ja restaureerimistööde tegemist soovib Parklinn Grupp OÜ avada kõlakojas aastaringselt töötava kohviku.