Kõige hinnalisema müügis oleva sõiduki, Mercedes-Benz CL 63 AMG, leidis Silberauto stendist 2,6 miljoni krooniga. Veokite ekspositsioonis oli kalleim Scania stendis Poumi betoonimikser Scania R 420 CB8x4HHZ, mille hinnaks ligi 4,9 miljonit, teatasid messi korraldajad.

Messi tegevkorraldaja Hardi Kinnas on rahul, et pikka aega plaanitud autonäituse idee teoks sai.

„Tagasiside eksponentidelt on olnud samuti positiivne, esialgu just uue asukoha, korralduse ja messi ülesehituse poolelt. Külastajate täpne arv on selgitamisel, esialgsel hinnangul püsisime eelmise aasta Motorexi graafikus ligi 50 000-ga. Mõju müügile selgub mõne aja möödudes, kuid juba uuel nädalal sõidavad nii mõnedki messikülastajad Tallinn Motorshow-lt soetatud autoga,“ ütles Kinnas.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit (AMTEL) lubas jätkata koostööd Orangetime Expo-ga ning korraldada järgmise Tallinn Motorshow 2011. aastal.

AMTELi juhatuse liikme Jaak Uudla sõnul on selle aasta korralduse kvaliteet võrreldamatult parem kui see oli Pirital, kus kõik pretendeerisid peamiselt vaid ühele messihallile. „Messipinnal Rocca al Mares ringi jalutades meeldis mulle just see avarus ja ruum – 20 000 ruutmeetrile paigutatud sõidukid jaotusid kenasti kuue halli ja väliterritooriumi vahel,“ rääkis Uudla.