Eelnõu kohaselt kehtestatakse Raadiku 8/3, Raadiku 8a/3 ja 8b/3 eluruumide üüri suuruseks 30 krooni eluruumi üldpinna ühe ruutmeetri kohta ühes kalendrikuus. „Arvestades linna elamupoliitilist eesmärki anda eluruume üürile turuhinnast väiksema hinnaga ning keskmist piirkonna üürihinda, on 30 krooni ruutmeetri eest uues ja energiasäästlikus majas asuva korteri kohta väga soodne hind,“ rõhutas abilinnapea Eha Võrk.


Raadiku tänav 8 asuval kinnistul valmib ja võetakse vastavalt linna ja arendaja vahel sõlmitud lepingule kasutusse kokku üheksa elamut, neist kolm on juba asustatud ning kolm järgmist antakse eluasememure lahendamisel abi vajajate majutamiseks linna kasutusse esimesel poolaastal.


Eelmainitud kolmes majas valmib kokku 312 korterit, neist 135 on kolmetoelised, 90 kahetoelised, 45 neljatoalised ja 42 ühetoalised. Keskmine korteri pindala on 62,7 ruutmeetrit ja üürimakse 1881 krooni kuus.


Eeltoodud üürile lisaks peab üürnik tasuma kõrvalkulud, mida sõltuvalt kululiigist arvestatakse vastavalt tema poolt tegelikult tarbitule (vesi, elekter) või vastavalt tema kasutuses olevate eluruumide üldpinnale (küte, prügivedu, heakord).