Kolm kruntidest on sotsiaalmaa krundid, kaks ärimaa krundid ja üks elamumaa krunt, lisaks on ühe krundi sihtotstarve elamu- ja ärimaa ning kolmel krundil transpordimaa, teatas BNS.

Olemasolevad hooned on kavas rekonstrueerida, rajada neile juurde- ja pealeehitusi. Seitsemele hoonele lisaks on kavas rajada väike kontserdilava ja mänguväljakud, selgus Tallinna korralduse eelnõust.

Lauluväljaku ala teenindava majandustsooni tarbeks on määratud ehitusõigus kahe maa-aluse ning ühe maapealse korrusega hoone püstitamiseks.

Pirita tee 18 elamumaa kinnistust saab kaks ärimaa krunti ning neist ühele on kavas lubada nelja maapealse ja ühe maa-aluse korrusega ärihoone rajamine.

Planeeritud maa-alal paiknevad Tallinna linnale kuuluv sotsiaalmaa sihtotstarbega Narva maantee 95 kinnistu ning elamumaa sihtotstarvetega Pirita tee 18 ja Pirita tee 8 kinnistud, mis kuuluvad vastavalt OÜ-le Versio Kinnisvara ja OÜ-le Amando Kinnisvara.

Narva maantee 95 kinnistul asub 1960. aastal valminud Tallinna lauluväljaku kompleks, mis on tunnistatud arhitektuurimälestiseks. Lisaks laululavale asub alal raadiotorn, tuletorn, valvurimaja, kuus kassahoonet, kaks tualettide hoonet, kolm ladu ja muid abihooneid.

Pirita tee 18 kinnistul asub amortiseerunud puidust elumaja. Pirita tee 8 kinnistul paikneb kahekorruseline elamu.

Aadressil Narva maantee 79a paikneb üks ühekorruseline üksikelamu ja üks kahekorruseline tööstushoone. Hoonete omanikus on Tallinna linn ning hooned on antud kasutada Sihtasutusele Tallinna Lauluväljak. Ala lõunaosas asub Burchardti suvemõisa tiik.