Alberi esimene kolme aasta pikkune ametiaeg börsijuhina algas 2007. aasta veebruaris, 2010. aastal nimetas NASDAQ OMX Tallinna nõukogu Alberi börsi juhatuse esimeheks teiseks ametiajaks.

„Pärast kaht ametiaega NASDAQ OMX Tallinna juhatuse esimehena olen otsustanud, et on õige aeg muutusteks. Viimased kuus aastat on olnud meie ettevõtte jaoks äärmiselt huvitav ja katsumusi pakkuv periood. Tänan kõiki oma kolleege ja koostööpartnereid senise suurepärase koostöö eest,“ ütles Alber.

„NASDAQ OMX Tallinna nõukogu ja omanike nimel tahan tänada Andrust tema pühendumise eest Tallinna börsi juhtimisel väärtpaberiturgude jaoks sedavõrd keerulisel ajal. Möödunud kuue aasta jooksul kogesime küll ülemaailmset finantskriisi, kuid ka mitmeid positiivseid arenguid nagu euro kasutuselevõtt Eestis, Balti börside ühendamine maailma suurima börsikontserni NASDAQ OMX-iga ning Armeenia pensionireformi nõustamisprojekti käivitamine, milles Andrusel on olnud väga oluline roll,“ ütles NASDAQ OMX Tallinna nõukogu esimees ja NASDAQ OMX Balti börside juht Arminta Saladžienė.

Saladžienė lisas, et NASDAQ OMX Tallinna börsi uue juhatuse esimehe otsinguprotsess veel käib ja uus juht nimetatakse ametisse kohe, kui lõplik valik on tehtud. Lisaks nimetas börsi nõukogu NASDAQ OMX Tallinna juhatuse uueks liikmeks NASDAQ OMX Riia börsi juhatuse esimehe Daiga Auziņa-Melalksne.

„Soovides Andrusele edu tema edasistes tegemistes, on mul väga hea meel tervitada Daigat NASDAQ OMX Tallinna juhatuse liikme kohale. Taoline piiriülene koostöö toetab meie ühtse Balti turu strateegiat. Koos uue juhatuse esimehe ametisseastumisega lähiajal saab Tallinna börsil kindlasti olema tugev juhtkond,“ ütles Saladžienė.

Auzina-Melalksne on NASDAQ OMX Riia börsi juhatuse esimees ning NASDAQ OMX Balti turgude börsiteenuste juht. Samuti juhib ta Balti Hea Ühingujuhtimise Instituuti ja on Läti-Ameerika Kaubanduskoja juhatuse liige. Auzina-Melalksne töötab NASDAQ OMX Riia börsil alates 1998. aastast ning juhib seda 2005. aastast.