Klettenbergi viimaseks tööpäevaks Nasdaq Tallinnas on 30. juuni 2016, teatas Tallinna börs meediale.

„Tänan kõiki koostööpartnereid ja kolleege möödunud kolme aasta jooksul tehtu ning koos saavutatu eest,“ ütles Klettenberg.

„On olnud äärmiselt huvitav ning põnev aeg nii väljakutsete kui tulemuste osas. Nasdaq Balti börsid pakuvad kahtlemata läbipaistvaimat ja usaldusväärseimat turukeskkonda kapitali vajavatele ettevõtetele ja häid investeerimisvõimalusi otsivatele investoritele. Soovin kogu Nasdaq Balti meeskonnale uusi õnnestumisi ja jätkuvat edu,“ lisas ta.

Klettenberg valiti Nasdaq Tallinna juhatuse esimeheks 2013. aasta märtsis, ning lisaks Nasdaq Tallinnale vastutas ta Balti väärtpaberidepositooriumide juhtimise eest.

„Rauno on juhtinud Nasdaq Tallinna ja olnud Nasdaq Balti juhtkonna liige väga dünaamilisel ajal: LHV Groupi noteerimine, sisuliselt alternatiivturu uus tulemine First North võlakirjaturu avamisega ning kõrgetasemelise rahvusvahelise foorumi korraldamine Tallinna börsi 20. aastapäeva tähistamiseks - kui nimetada mõningaid hiljutisemaid kordaminekuid,“ ütles Nasdaq Balti turu juht Arminta Saladziene.

„Olen Raunole väga tänulik tema panuse ja entusiasmi eest, mille ta on oma ametisoleku jooksul Balti kapitalituru arengusse andnud. Soovin talle edasistes ettevõtmistes suurimat edu,“ lisas Saladziene.

Nasdaq Tallinna uus juhatuse esimees valitakse lähiajal.