Suurimat langust näitas Ekspress Grupi aktsia hind (-9,97%), aga samuti Harju Elekter (-9,8%), Nordecon (-7,69%) ja Merko (-7,67%).

Ainsana kerkis Silvano aktsia hind (+2,32%). Eile õhtul avaldas ettevõte oma majandustulemused, milles ettevõte teatas puhaskasumi kasvust 19 miljonile eurole.

Kõige suurema käibega on täna olnud Tallinki aktsia (123 931 eurot), millega on tehtud 84 tehingut.

Poole tunniga tehti börsil kokku 354 tehingut ning tehingute kogukäive oli 432 719 eurot.

Eile kukkus Tallinna börsi indeks 6,24 protsenti 586,30 punktile. Kokku oli 1191 tehingu käive 1,57 miljonit eurot.

LHV Panga maakler Ragnar Plees ütles eile BNS-ile, et aktsiaturge iseloomustab praegu paanika ning Tallinna börsil toimuvad valdavalt müügitehingud.

Plees märkis, et kindlalt on tulemas põrge, aga seda on raske ennustada, millal indeks taas tõusule pöördub. Käive Tallinna börsil oli Pleesi sõnul korralik ning praegu üritatakse leida oma aktsiatele ostjat.

Ta lisas, et Tallinna börs üldiselt jälgib, kuidas käituvad USA ja Aasia turud. "Kui sealt leitakse tuge, siis pöördub turg taas positiivseks," ütles Plees.

SEB privaatpanganduse strateegi Peeter Koppeli sõnul on Eesti praeguse suure aktsiaturgude suure languse taga imaginaarne Rootsi pensionäripaar Pernilla ja Gunilla, kes lugesid Dagens Industri esilehelt sõna "katastroof" ja hakkasid seejärel oma aktsiafondi müüma. "Seal hulgas on mõistagi ka Eesti ettevõtteid," ütles Koppel tänases Eesti Päevalehes.