Fond keskendub peamiselt täielikult väljaarendatud A-klassi büroo- ja kaubanduspindadele, kus on erinevad kvaliteetsed rentnikud, vähe vabu pindu ning stabiilne ja tugev rahavoog. Fond saab tulu fondile kuuluvate pindade väljarentimisest rentnikele.

Fondi investeerimisstrateegia eesmärk on kasutada ära Balti riikide suuremaid kinnisvara tootlusi. Colliersi andmetel jäid 2015. aasta lõpus Balti riikide pealinnades A-klassi bürooja kaubanduspindade tootlused vahemikku 6,75–7,25%. Sellega ületati Põhjamaade pealinnade tootlusi umbes 2,5% ja Varssavi tootlusi umbes 1,5%.

Suuremad kinnisvara tootlused võimaldavad fondil tagada suurema rahalise tootluse, mis makstakse osakuomanikele välja väljamaksetena, pakkudes ühtlasi potentsiaalset kapitali väärtuse suurenemist, kuna tootlused võivad Balti riikides väheneda. Fondi eesmärk on hoida võlataset 50% fondile kuuluva kinnisvara väärtusest, mis võimaldab pakkuda finantsvõimendust osakuomanike tootlusele ja kasutada ära hetkel madalaid intressimääri. Väljamaksete suuruse eesmärgiks 7–9% investeeritud kapitalilt aastas, mis makstakse välja kord poolaastas või sagedamini.

Fondi läinud aasta kasum oli 5,5 miljonit eurot. Fondi bilansimaht ulatus 90 miljoni euroni.

Pakkumise käigus müüakse kuni 25 016 675 osakut, millest 6 898 906 tükki müüvad senised omanikud. Pakkumise järgselt on osakuid 63 968 296.

Pakkumine toimub 8. juunist 21. juunini. Vähem kui 5000 euroseid ostupakkumisi vastu ei võeta. Osakuid pakutakse hinnaga 1,3086 eurot.

Fondi asutaja on Northern Horizon Capital, mille Baltic Opportunity fondile kuulub Tallinnas muu hulgas Coca-Cola Plaza ning büroohooned Hobujaama 4 ja Valge Maja.