Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel kinnitas Delfile, et nende kaubamaja lahtiolekuajad jäävad endiseks. „Ei pane varem kinni ega ava hiljem,“ rääkis Parel. Müügidirektori sõnul näitavad nende arvutused, et lahtiolekuaegu ei ole kasulik muuta. „See,mis me käibest kaotame, seda me sulgemisega ei võida,“ ütles Parel.

A-Selveri müügi- ja turundusdirektor Kadi Lainelo kinnitas, et loomulikult jälgivad nad majanduses toimuvat ja konkurentide tegevust ning analüüsivad kaupluste külastatavust klientide poolt.

„Kindlasti oleme valmis reageerima muutustele turul sellise vajaduse tekkimisel,“ lausus Lainelo, lisades, et esialgu kehtivad Selverites senised lahtiolekuajad. Küll on erinevates linnades asuvates Selverites erinevad sulgemisajad, kõige kauem on Selverid lahti Tallinnas ja Pärnus.

Rimi kommunikatsioonijuht Katrin Romanenkov ütles kindlasõnaliselt, et ei Rimi ega ka Säästumarketite lahtiolekuaegu ei muudeta. Säästrumarketid on lahti kella üheksani õhtul ja Rimi Supermarketid kella üheteistkümneni õhtul.

Prisma kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul läheb nende kauplustel hästi. „Klientide arvud kasvavad,“ lausus Lainase ning tema sõnul ei ole kaupluste lahtiolekuaegu kavas muuta ning ostjad saavad hommikul kaheksast õhtul üheteistkümneni poes käia.

Stockmanni kaubamaja lühendas kuu algusest oma lahtiolekuaegu õhtul tunni võrra.