Poolaasta müügitulu kasvas 9,7 protsenti 315 miljonini. Puhaskasumit mõjutas dividendimakse, millelt 2017. aasta I kvartalis maksti tulumaksu 6,4 miljonit eurot, aasta varem maksti tulumaksu summas 5,2 miljonit eurot.

Suurima müügikasvu tegi autokaubanduse segment, kus võideti mitmeid suuremahulisi hankeid. Poolaastaga tehti kokku käivet 51 miljonit, mis on veerandijagu mullusest rohkem. Kokku müüdi poolaastaga 2433 uut autot, millest enim KIAsid. Kasumit teeniti 1,8 miljonit, mis on 85-protsendiline kasv.

Tähtis positsioon müügitulu kasvus oli samuti Selveril, kus teises kvartalis avati kolm uut kauplust, kuid märkimisväärselt kasvasid ka võrreldavad kauplused. "Rõõmustav on Grupi jõuline e-kaubanduse areng, mille müügitulu kasvas aasta varasemaga kahekordseks," teatas ettevõte. "Teisalt on ülemaailmne e-kaubanduse kasv suurendanud veelgi tihedat konkurentsi jalatsite ning iluturul."

Lisaks sellele survestas Grupi jalatsimüüki ebatavaliselt halb ilm ning nelja kaupluse sulgemine. Teises kvartalis suutis Grupp küll kasumit kasvatada, kuid see jäi alla müügitulu kasvule seoses uute Selverite avamise ühekordsete kuludega. Ühtlasi kasvas tööjõukulude maht, mida mõjutas nii uute kauplustega seotud töötajate arvu kasv kui üldine palgasurve.