Keskturu direktori Margus Kuustiku sõnul on investeeringute põhirõhk peapaviljoni keldrikorruse remondil ja külmlettide täismahus väljavahetamisel. Selleks kulub hinnanguliselt 3,5 miljonit krooni.

Veel on Kuustiku sõnul planeeritud peapaviljoni taga asuva maa-ala korrastamine ja asfalteerimine ning administratiivhoone fasaadi ja katuse renoveerimine.

"Kõik vana läheb järk-järgult lammutamisele ja uus tuleb asemele," sõnas Kuustik. Edaspidi jätkatakse tema sõnul ka vee- ja kanalisatsioonivõrkude ehitusega.

Eelmise aasta investeerimiskohustuse on turg Kuustiku sõnul täitnud. Keskturu erastamisega kaasnes kohustus aastani 2003 investeerida kokku 20 miljonit krooni.

Kuustiku sõnul on praegu käimas AS Keskturu ja AS Turukaubandus ühendamine, kus AS Keskturg on ühendatav äriühing. Ühinemise on heaks kiitnud mõlemad pooled ja märtsis sõlmiti ka ühinemisleping. Kuustik avaldas lootust, et juunis jõutakse äriregistri kandeni.

Nõudeid AS Keskturg vastu Kuustiku sõnul ühendamisprotsessi käigus esitatud ei ole.

Tallinna linnavaraamet müüs AS Keskturu aktsiad mullu juulis Turukaubanduse AS-ile 16 miljoni krooni eest.

Turukaubanduse AS kuulub AS-ile Lepla Kaubandus ja OÜ-le Abring, millega Keskturu juhtkond on sõlminud aastateni 2012-2018 rendilepingud.