FFL-i senine kommertsdirektor Normunds Ozoliņš jätkab FFL-i juhataja ning vähemusosanikuna. „Näeme Premia Tallinna Külmhoonega tekkivat suurt sünergiat nii jäätiste kui sügavkülmutatud kaupade müümisel, mis omakorda tugevdab FFL-i positsiooni Läti sügavkülmutatud toiduainete turul,“ sõnas Ozoliņš.

„FFL on tugev ettevõte ning sobib väga hästi Premia Tallinna Külmhoone tänase äritegevusega. Tänane tehing aitab nii FFL’il kui Premia Tallinna Külmhoonel laiendada äritegevust Lätis,“ kommenteeris tehingut Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimees Kuldar Leis.

FFL-i tooteportfell koosneb jäätisest, sügavkülmutatud köögiviljadest, sügavkülmutatud kalast ning mereandidest ja sügavkülmutatud lihast. FFL-i logistika katab terve Läti nii jae- kui Horeca-sektoris ning ettevõtte 2006. aasta käive kokku oli 240 miljonit krooni.

Premia Tallinna Külmhoone on Baltikumi juhtiv jäätisetootja, kellele kuulub Baltikumi jäätiseturust 25%, sealjuures Eestis on ettevõte turuliider 40%-lise turuosaga. Leedus ollakse teine turuosaga 25% ning Lätis 8%. Premia Tallinna Külmhoone grupi 2006. aasta käive kokku koos Leedus asuva Premia KPC-ga oli 474 miljonit krooni ning ettevõtte kuulub Amber Trust II S.C.A.-le ning ettevõtte juhtkonnale.