Rochefort võtab töö üle Johan Aschanilt, kes lahkus ettevõttest uute karjäärivõimaluste tõttu, teatas ettevõte.
Rochefort, kes on kanadalane, liitus Carlsoni ja Radisson Hotel Ottawa keskusega Kanadas 1991. aastal. Selle aja jooksul töötas ta nii toitlustus- kui majutusosakonnas.

1997. aastal sai ta Kanadas Montrealis asuva Radisson Hôtel des Gouverneurs'i juhatuse aseesimeheks. Kaks aastat hiljem viidi ta üle Venemaale Moskvasse Radisson SAS Slavjanskaya hotelli- ja ärikeskuse hotellijuhiks. 2000. aastal nimetati ta müügiosakonna direktoriks.

2001. aastal oli ta Iirimaal Galway`s Radisson SAS hotelli tegevdirektor ning ühines aasta hiljem taas Carlsoniga, kus töötas klienditeenindusosakonna direktorina ning USA-s Lõuna-Carolina osariigis Radisson Plaza Hotel Myrtle Beach Convention Centre müügiosakonnas. 2005. aastal lahkus Rochefort Carlsonist ja töötas Kanadas Quebecis Fairmont Le Château Frontenacis majutusosakonna direktorina.
Rochefort  ühines Rezidor Mentor Mentee programmiga 2007. aastal, kui ta pöördus ettevõttesse tagasi Beijingi Radisson SAS hotelli vastutava juhataja asetäitjana Hiinas, kus ta oli ametis praeguse koha vastuvõtmiseni. 

Rochefort on lõpetanud bakalaureusekraadiga ärijuhtimise eriala Kanadas Quebeci ülikoolis ning lisaks prantsuse keelele, mis on tema emakeel, valdab ta ka inglise, hispaania ja vene keelt.