Aidaaura saabus Tallinnasse Rostockist ja suundub siit edasi Peterburgi.

27.aprillist kuni tänaseni kestnud kruiisihooaja jooksul peatusid Tallinnas 75 kruiisilaeva kokku 338 korral ja tõid Tallinnasse rekordarvu 656 087 reisijat, mis on üle 21 tuhande reisija rohkem kui eelmisel hooajal. Kruiisilaevakülastuste arv oli aasta varem samuti 338.

Selle hooaja pikim kruiisilaev oli 330 m pikkune Regal Princess ja lühim 66-meetrine Variety Voyager. Kõige rohkem ehk 5549 reisijat oli MSC Meraviglia pardal 6.augustil, kõige vähem ehk 32 reisijat Variety Voyageri 30.septembri reisil. Enim külastusi kogu hooaja vältel ehk 20 tegi kruiisilaev Aidaprima. Esmakordselt väisasid Tallinna 15 laeva.

Kolmandik Tallinna külastanud kruiisituristidest oli pärit Saksamaalt, viiendik Ameerika Ühendriikidest ja kümnendik Suurbritanniast. Kokku külastasid Tallinna 175-e erineva riigi kodakondsed.

Tallinna Sadama poolt opereeritavas Saaremaa sadamas peatusid kruiisilaevad seitse korda ja tõid kaasa 3 836 huvilist, kellest valdav enamus oli samuti pärit Saksamaalt.

Järgmiseks hooajaks on kruiisifirmad kokku broneerinud mõned külastused rohkem kui sel aastal. Üha enam laevasid leiab tee ka Saaremaale.