Sügis on aeg, mil hakatakse taas aktiivsemalt spordiklubisid külastama ja sel aastal saab spordiklubi liikmeks soodsamalt, sest rebimine kliendi pärast on hinnad alla toonud, vahendasid ERR-i Uudised "Aktuaalset kaamerat".

"Kindlasti on toimunud omanikevahetusi," rääkis MyFitness Rocca al Mare juhataja Silja Kõiv ja lisas, et kindlasti on väiksematel klubidel raske, sest juba suurte spordiklubide vahel käib kõva hinnasõda ja kliendisõda, rebimine kliendi pärast.

Kui MyFitness on erinevate pakettide hindu langetanud aastatagusega võrreldes 30-40%, siis konkurendist spordiklubi Ritual pakub tasuta klubi liikmeks astumist. Erinevalt MyFitessist on Ritualil üleval ka poole miljoni kroonine maksuvõlg, kuid veel suurem võlgnik on riigile aga Tallinna üks kallimaid klubisid Status Club, mille maksuvõlg on umbes 750 000 krooni.

Status Clubi tegevdirektor Sulev Lipp nimetas maksuvõla põhjustena suve ja üldist majandusolukorda ning väitis, et tegemist pole millegi katastroofilisega. Kui mitmed spordiklubid on hindu langetanud, siis Status Club seda põhimõtteliselt ei tee, kuid samas on klubi külastajate arv aastaga vähenenud 20 protsenti.