Aastaaruanne viitab täpsemalt võlgadele töötajate ees, mille tagasimaksmise tähtaeg on järgmise aasta lõpp. See on selgituse järgi tulemustasu kohustus, mis projekti eduka täitmise korral realiseeritakse 2011. aastal.

Ärileht küsis, mis projektiga on tegemist. „Seal peaksid kajastuma ka üldised tulemustasud, sest meil ei arvestata neid kuu- ega kvartalipõhiselt, vaid pigem aastapõhiselt või pikemaltki. Ettevõttel on mitmeid projekte, mille kestuseks on arvestatud kaks-kolm aastat, siia alla käivad näiteks mõned suuremad ehitusprojektid, aga ka äriarendus ja muu,” selgitas Tallinna Vee esindaja Priit Koff.

Kui suures plaanis võtta, siis on Tallinna Veel iga töötaja kohta maksta ligi 35 000 krooni tulemustasu, sest näiteks eelmisel aastal töötas firmas keskmiselt 327 töötajat.

Tallinna Vesi on üks neid Eesti unelmate ettevõtteid, mille niigi vägevad tulemused aasta-aastalt aina kasvavad. Monopoolset seisu nautiv ettevõte sai eelmisel aastal üle 772 miljoni krooni müügitulu ja 462 miljonit krooni ärikasumit. Firma puhaskasum oli aga 340 miljonit krooni, üle-eelmisel aastal oli see 296 miljonit krooni.