Villa Tannenrode, eesti keeles kuuserada, on kahekorruseline ja 10-toaline. Maja paikneb 7600 ruutmeetrisel krundil. Elamus on praegu neli magamistuba ja sama palju vannitube. Aga ka suur aed, hoovimaja garaazhiga neljale autole, saun ja kaminaruumi.


Hoone rajati 1884. aastal Saksa konsul Nikolai Koch´i eestvedamisel. Arhitektuuriliselt kuulub see tolleaegsete Tallinna lähedaste suvevillade gruppi. Tannenrode asub Pirita jõe lõunakaldal, peafassaadi ja sissepääsuga põhja, tagafassaad vaatab üle Pirita jõe ürgoru kõrgele vastaskaldale. Kunagi ulatusid Tannenrode valdused jõeni, nüüd asub kinnistu jõeoru lõunakalda ülemisel tasandikul. Krundil kõrguvad tublisti üle saja aasta vanused pärnad, mis viitavad inglise pargi kunagisele olemasolule. Krundi põhja-lõuna peateljele ehitatud villa on esindusliku välisfassaadiga puithoone, mille plaanilahenduses ja seostes pargi ning maastikuga on tunda Palladio stiili võtteid.


Maja restaureeriti aastatel 2002-2004, mille eest andis Eesti Sisearhitektide Liit välja ajaloolise interjööri aastapreemia. Selle pälvisid Leila Pärtelpoeg ja Karl Erik Tarbe Villa Tannenrode esimese korruse renoveeritud interjööri ja kogu eramu sisekujunduse eest. Sama hoone tõi neile ka kodu ja eramu aastapreemia.