Detailplaneeringu kohaselt tuleb Tammsaare tee ning Pärnu maantee ristmiku lähedal asuvale kinnistule viis kuni seitsmekorruselist ning kaks kuni üheksakorruselist maa-aluste parklatega ärihoonet. Lisaks rajatakse ka kuuekorruseline parkimismaja.


Planeeringu kohaselt väheneb Pärnu maantee äärde kerkivate hoonete korruselisus raudtee suunas ning hoonestusalad on määratud raudtee kaitsevööndi piirini. Raudtee ja hoonete vaheline ala on planeeritud Tondi tänavalt Järve keskuseni viiva tänava ehitamiseks. Tallinna linnavalitsuse korralduse kohaselt suurendatakse planeeringule vastavalt kinnistu senist suurust 3,8 hektarilt 4,1 hektarile.


Hetkel kasutatakse suurt osa planeeritavast alast parklana. Kinnistule ehitatakse praegu 12-korruselist Estconde Ärikeskust.


Detailplaneeringu koostamisel analüüsiti ka liikluskorralduse parandamise võimalusi Pärnu maanteel ja selle lähiümbruses. Üheks ettepanekuks on pikendada trammiliiklust Järve Selverini ning rajada Keila-Tallinn raudteega paralleelne tänav Tondi tänavalt Risti tänavani.


Planeeringu koostamise algatamist taotles 2006. aasta septembris OÜ Ühiselamu Projekt, mille omanikeks on Krediidiinfo andmetel New Europe Opportunity Holding B.V. ning OÜ Elukool, mis kuulub ettevõtja Janno Rokile.