Igal tööpäeval tehakse kaks lendu. Ettevõtte tegevdirektor Jussi Kivelä loodab, et nõudlust on piisavalt just Turku Airi suurusele lennufirmale.

„Meie arvates on oluline, et Tallinnast saaks kiiresti otselennuga Turusse. Kuigi teised lennufirmad on sellel liinil tegutsemise lõpetanud, suudab meiesuurune ettevõte tõenäoliselt ka pikemas perspektiivis seda teenust pakkuda,” selgitas Jussi Kivelä.

Turku Airi lennud Tallinnast Turusse väljuvad kell 9.45 ja 17.00, väljumisajad Turust on kell 8.00 ja 15.15. Liinil lendab kuuekohaline propellerlennuk Piper Chieftain.

Pileteid hakatakse lennufirma kodulehel müüma sel nädalal. Ühe otsa pilet maksab 195 eurot ja kahe otsa pilet 390 eurot.

„Tallinna liinilt saadud kogemuste põhjal kaalume võimalust luua lennuühendus ka teiste Eesti sihtkohtadega. Seda teame kindlalt, et kõrghooajal on nõudlus Eestisse lendamise järele väga suur,” valgustas Kivelä ettevõtte tulevikuplaane.

Turku Air on Soome vanim eraomanduses olev lennufirma. Ettevõttel on kaks Piper Chieftaini lennukit. Peale liinilendude tehakse ka tšarter-, äri- ja kaubaveolende. EPL