Tamm Meedia kuulus Eesti Meedia juhatuse esimehele Mart Kadastikule (58 protsenti), Eesti Meedia juhatuse liikmetele Toomas Issakule ja Meelis Luhtile ning Kroonpressi juhile Andres Kullile (igaüks 14 protsenti).

Ettevõtte asemele on tekkinud eelloetletud juhatuse liikmete personaalsed osalused. Teine pool Eesti Meediast kuulub jätkuvalt ravimiärimees Margus Linnamäele läbi osaühingu Up Invest. Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles Äripäevale, et muudatus tehti selleks, et struktuuri lihtsustada ning omanikud ei ole muutunud.

Eesti Meedia on üle-Baltiline meediaettevõte, mille käive oli 2012. aastal ligi 80 miljonit eurot. Eesti Meedia gruppi kuuluvad Postimees, Kanal 2, Trio (Kuku, Elmar jt) , maakonnalehed (Pärnu Postimees, Sakala jt), trükikoda Kroonpress, kuulutuste portaal Soov, 50 protsenti Õhtulehest, Ajakirjade Kirjastusest ja Express Postist, samuti Läti ja Leedu juhtivad online-ettevõtted (Plius, 15 Min, TVNet) ning Leedu suurim ajakirjade kirjastus ŽLG.

Schibstedi otsus Eesti Meedia müüa tõi kaasa ka võitluse kahe suure meediakontserni vahel. Nimelt teatas Ekspress Grupp oktoobris Eesti Meediale, et soovib kasutada lepingutest tulenevat õigust SL Õhtulehe, Ajakirjade Kirjastuse ja Express Posti aktsiad välja osta. Selline õigus on lepingupooltele ette nähtud juhuks, kui teise lepingupoole enamusaktsionär muutub. Ekspress Grupile kuulub alates 2000. aastast 50%-ne osalus ajalehes Õhtuleht, ajakirjade väljaandjas Ajakirjade Kirjastus ja kojukandeteenust pakkuvas ettevõttes Express Post. Teine pool nendest ettevõtetest kuulub Eesti Meediale.

Eelmise nädala lõpus teatas Ekspress Grupp, et pöördub Õhtulehe ja Ajakirjade Kirjastuse ostuplaaniga seoses kohtusse ning nõuab Eesti Meediale 3,5 miljoni euro suurust trahvi. Express Posti ostmisest Ekspress Grupp loobus. Eesti Meedia juht Mart Kadastik lükkas aga Ekspress Grupi süüdistused lepingute rikkumistest tagasi ja kinnitas, et kui viimane tänaseks oma maksekohustust ei täida, minnakse kohtusse.