?Radiolinja GSM-võrgu toimimiseks vajaliku võrgukeskuse ülespanemisel püstitati mitteametlik maailmarekord: reede õhtul kell viis saabusid suured veoautod võrgukeskuse asukohta ja teisipäeval oli töötav võrk püsti,? ütles Radiolinja Eesti AS juhatuse esimees Sami Seppänen. ?Tänaseks on ka Eestis reaalsuseks saamas 3G võrk, mis näitab mobiilside erakordselt kiiret arengut viimase kümne aasta jooksul. Radiolinja ülesanne on selle arenguga kaasas käia.?

Ametlikult avati Radiolinja GSM-võrk 10. jaanuaril 1995 Tallinna Raekojas toimunud tseremoonial. Radiolinja esimeseks kaheks kliendiks said president Lennart Meri ja tollane teede- ja sideministeeriumi asekantsler Tõnu Naestema. Lennart Meri on Radiolinja klient ka täna.

Esialgu oli Radiolinjal Tallinnas kaheksa tugijaama ja keskjaam. Võrguga liitumise tingimused olid algul üsna karmid, liitumise korral pidi tasuma 5000-kroonise tagatismaksu, kuid juba mõne kuu pärast muutus see 2000-krooniseks.

Radiolinja Eesti loodi 31. mail 1994 Radiolinja OY tütarfirmana. Ettevõtte sisuline tegevus algas augustis, kui ametlikult võeti tööle esimene inimene.

Tänaseks on ettevõttel 215 300 klienti ning Radiolinja GSM-võrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Radiolinja turuosa Eestis on ca 20%. Ettevõtte üheksa kuu käive oli 859 miljonit krooni (kasvades aastaga 23%) ning ärikasum 153 miljonit krooni (kasvades aastaga 77%). Ettevõte kuulub Elisa Oyj kontserni koosseisu. Radiolinja Eesti ja maailma suurim mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad Radiolinja ja Vodafone ühisteenuseid 36 erinevas riigis.