Uus büroo kannab nime TGS ning selle partnerite ringi lisandusid veel Elmer Muna ja Andres Siigur.

TGS juhtivpartner Hannes Vallikivi kommenteeris uudist vajadusega rakendada Eesti tugevaimate äriettevõtete teenindamisel uuemaid praktikaid büroo juhtimisel ja arendamisel ning hõlpsaim viis oli sarnaselt mõtlevate advokaatidega uue büroo loomine.

“Advokaaditöö on ühelt poolt konservatiivne kutse, millel on ühiskonnas kõrge renomee ja tööl eriline roll - see aitab tagada ühiskonna liikmete võrdsust seaduse ees. Teisalt on meie valdkond pidevas muutuste keerises ja me peame olema ise kõige kiiremad, et pöörata oma nägu sinnapoole, kuhu vaatavad meie kliendid ja me peame neid kuulama. Uue büroo loomisel niivõrd suure tippadvokaatide ja –juristide meeskonnaga lähtumegi sellest põhimõttest - vaatame sama horisondi suunas, kuhu meie kliendidki oma pilgud on suunanud,” ütles Vallikivi.

Kuidas Aare Targa büroo edasi tegutseb?

Advokaadibüroo saab uue ärinime- advokaadibüroo TARK ja firma saab viis uut partnerit – lisanduvad Allar Aru, Tanel Tark, Marit Savi, Hannes Küün ja Lada Riisna. Advokaadibüroo juhtivpartnerina jätkab Aare Tark. Tema sõnul annavadbüroost lahkunud partnerid teed uutele partneritele, hinnatud spetsialistidele, kellest enamikul on ligi 15-aastane töökogemus büroos. Olemasolevad kliendilepingud kehtivad endiselt.