„Seminari eesmärk on anda ülevaade Eestis toimuvate ühinemiste ja omandamiste tehingute trendidest, müügiprotsesside näidetest, tüüpvigadest ning tehingute struktureerimise võimalustest,” märkis Tark & Co partner Risto Vahimets.



Vahimetsa sõnul on ühinemiste ja omandamiste turg Eestis jõudsalt arenenud. Suurtehingute puhul on nii ostja kui müüja poolel väga palju kaalul, mistõttu igasuguste ebaõnnestumiste ning ootamatuste vältimiseks on oluline tunda M&A põhialuseid.



„Seminari korraldamise idee tekkis praktilisest kogemusest, kuna klientide huvi tehingute õiguslike probleemide ja ohtude ennetamise võimaluste kohta on väga suur,” lisas Vahimets.



Sarja avaseminaril esinevad M&A tehingute professionaalid Eestis – Tark & Co partnerid Risto Vahimets ja Hannes Vallikivi ning advokaadid Marit Savi ja Minni-Triin Park. Ettekannetele eelneb diskussioonipaneel, milles osalevad Ülo Kallas Hansapangast, Heikki Källu investeerimispangast Gild ja Villu Zirnask ajakirjast Profit.



Samateemalisi seminare on Tark & Co´l plaanis hakata korraldama kord aastas, eesmärgiga anda ülevaade M&A valdkonnas toimuvatest muutustest, juriidilistest aspektidest ja jooksvatest trendidest.