Kõige suuremat ostuhinda 32 098 755 krooni pakub TÜ E-Piim, järgnevad OÜ Tartland 30,1 miljoni krooniga, AS Tiigi Keskus 27 miljoni krooniga ja AS Vidu 16,2 miljoni krooniga.

Pakkumised sisaldavad lisaks ostuhinnale ka järgneva 5 aasta jooksul garanteeritud investeeringute määra ning äriplaani. TÜ E-Piim ja AS Tiigi Keskus jäid lõpiliku pakkumise esitamisel esialgse garanteeritud investeeringute määra juurde, mis on TÜ-l E-Piim 10 miljonit krooni ja AS-l Tiigi Keskus 26,7 miljonit krooni. OÜ Tartland ja AS Vidu tõstsid pakutavate investeeringute määra vastavalt 50 ja 57 miljoni kroonini.

Komisjon peab vajalikuks täiendavalt kontrollida esitatud investeeringugarantiide piisavust ja hinnata äriplaane. Komisjoni esimees Noot kutsub komisjoni uuesti kokku 11. septembril kell 8.00, et

kujundada seisukoht parima pakkumise osas.

Pärast seda esitab põllumajandusministeerium valitsusele kõik lõplikud pakkumised tehes ühtlasi ettepaneku parima pakkumise väljavalimiseks. Valitsus langetab lõpliku otsuse, kellele anda õigus osta AS Tartu Agro aktsiad.