Senine Tallinna Kaubamaja juhatuse esimehe kohusetäitja Kati Kusmin jätkab Tallinna Kaubamaja direktori ametikohal, teatas ettevõte.

Tallinna Kaubamaja AS-i nõukogu esimehe Andres Järvingu sõnul on positiivne, et uus juhatuse esimees tuleb senise juhtkonna hulgast. "Raul tunneb hästi kontserni äriprotsesse ja siseelu," ütles Järving. "Tema peamiseks ülesandeks on Tallinna Kaubamaja kontserni kui Eesti ühe juhtiva jaekaubandusettevõtte positsiooni kindlustamine. Eesti jaekaubandusturg on kindlasti üks konkurentsitihedamaid turge," rääkis Järving.

Vastse Tallinna Kaubamaja AS-i juhi Raul Puusepa (34) sõnul liigub ettevõte õiges suunas. "Usun Kaubamajasse ja meie meeskonda. Seetõttu võtsingi vastu ettepaneku hakata lisaks Tartu Kaubamaja juhtimisele kogu kontserni juhtima," sõnas Puusepp.

Raul Puusepp on AS-i Tartu Kaubamaja juhatuse esimehena töötanud alates 2000. aasta augustist. Eelnevalt töötas Puusepp ligi kuus aastat Leks Kindlustuse Tartu filiaali juhatajana. Puusepp on lõpetanud Tartu Ülikooli rakendusmatemaatika erialal.

Tallinna Kaubamaja AS-i 2001. aasta konsolideeritud auditeerimata netokäive oli 1,5 miljardit krooni ning puhaskasum 35,8 miljonit krooni. Majandustulemustesse on konsolideeritud 100protsendilise osalusega tütarettevõtted AS A-Selver, AS Tartu Kaubamaja ja Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS ning 50protsendilise osalusega sidusettevõte Rävala Parkla AS.

Tallinna ja Tartu Kaubamaja olulisemad plaanid 2002. aastal on seotud ettevalmistustega kaubamajade müügikeskkondade parendamiseks.

AS-i A-Selver juhatuse esimees on Urmo Vallner. Seni on Selveri ketis viis kauplust Tallinnas, tänavu avatakse vähemalt kaks uut Selverit, neist üks Tallinnas ja teine Pärnus.