Viie saaliga kinokompleksi rajamisse investeerib Cinamon üle 30 miljoni krooni.

Cinamoni nõukogu esimehe Peeter Rebase sõnul on täna koos Emajõe Ärikeskusega nurgakivi saava Cinamoni kinokompleksi jõudmine Tartusse oluline samm ettevõtte lähiaastate eesmärgi täitmisel – saada Baltimaade suurimaks kinoketiks. “Cinamon toob tartlastele üle 2000 ruutmeetri suuruse kino, kuhu tuleb maailmatasemel heli- ja pildikvaliteediga viis kinosaali ning hakatakse näitama uusimaid filme. Ja seda kõike soodsa piletihinna eest,” kinnitas Rebane.

Cinamoni kinokeskus avab Tartus uksed 2008. aasta kevadsuvel.

Cinamonil on kaks kinokeskust Leedus. 2005. aastal Kaunases avatud kinokompleksi külastas esimesel tegevusaastal 572 000 kinosõpra. Pool aastat hiljem Klaipedas uksed avanud Cinamon tõi juurde 260 000 kinokülastajat.

Lisaks Tartu kinokeskusele on Cinamonil hetkel Baltimaades töös neli uut kinoprojekti. Järgmise aasta novembris avab ettevõte Riias Alfa keskuses Läti esimese Cinamoni kinokeskuse. Tallinna Cinamon tuleb uude Sakala kultuurikeskusesse, mis valmib 2009. aastal.

Cinamoni kinode sisekujunduse autor on tuntud Suurbritannia disainer John Gregg, kes on muuhulgas loonud interjöörilahendused Tallinna ja Riia lounge’idele Kaheksa.

Cinamon kuulub rahvusvahelisele firmale Baltic Multiplex Ventures, mille üheks osanikuks on meelelahutuskontsern BDG.