AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai sõnul on tegemist väga mitmekülgse sündmusega ühes Eesti suurimas messikeskuses. „Infot ja uudiseid leiab nii motohuviline kui ka suveks plaane tegev perekond,” lausus Pettai. Tema sõnul koputab motohooaeg juba uksele ning head puhkuseideed on alati teretulnud.

Motoexotikal saab uudistada erinevaid tsikleid alates krossiratastest kuni iseehitatud sõiduvahenditeni. Messilaval esinevad Shaté tantsutüdrukud, näidatakse uuemaid mootorrattaid ja korraldatakse erinevaid võistlusi. Laupäeval antakse nõu kaherattalise valimisel. Lisaks tehakse ka tätoveeringuid ja kehamaalinguid ning saab näha motoskulptuure, tuunitud rollereid ja ainulaadseid airbrush-tehnikas värvitud masinaid.

Kõrvalhallis toimuv mess Suvi 2008 tutvustab külastajale siseturismi võimalusi. Puhkuse planeerijad saavad uudistada nii hiigelkanuusid, kaatreid ja purilennukit kui ka tutvuda erinevate seiklusturismiideedega. Lõõgastuseotsijad leiavad sobiva Eesti spaade pakettidest. Vidzeme Turismiliit kutsub aga eestlased külla lõunanaabritele lätlastele.