„On väga tänuväärne, et majanduse madalseisu kiuste julgevad riigi kõrval tööd tellida ka ärikliendid. Igatahes juhatavad need kaks viimaste päevade jooksul sõlmitud lepingut meeldivalt sisse tänavuse hooaja ning loodan neile peatselt ka lisa,“  ütles Nordecon Ehitus ASi juhatuse esimees Priit Jaagant.


Jaaganti sõnul alustatakse mõlemal objektil töödega juba sel kuul ning valmis peaks Prisma Tartu pood ning Saku Lätte tootmishoone saama tänavu septembris.


Tartu Prisma Peremarket rajatakse Tarmeko Sisustuskaubamajja Sõbra tänaval. Ehituslik netopind on üle 9000 ruutmeetri, millest supermarketi müügipind moodustab ligi 6400 ruutmeetrit. Säilib hoone olemasolev maht ja funktsioon. Supermarket haarab pool endisest keskusest, teises pooles säilib mööblikeskus.


Saku Lätte tootmishoone-ladu rajatakse Saku alevikku Saale tänavale. Hoone ehituslik netopind on 1500 ruutmeetrit, millest suurema osa moodustab villimis- ja laoosa.


Kaubandus-teenindushoonete valdkonnas kuulub Nordecon Ehituse viimatiste objektide sekke sel kevadel uksed avav Tabasalu kaubanduskeskus, kus on ankurrentnikuks Rimi supermarket. Tööstus- ja laohoonetest valmis viimati Tallinnas Büroomaailma logistikakeskuse laiendus.