Taskila sõnul on ta koos Airbalticuga minevikus märkimisväärset korda saatnud ning tegemist oli oskuslike inimestega. "Alati on keeruline on jätta seljataha inimesed, kellega sa oled koos töötanud ja palju saavutanud."

Taskila lahkus Airbalticust seitseme-kaheksa nädala eest, kirjutas BNS.

Peamiseks Airbalticust lahkumise põhjuseks oli Taskila sõnul võimalus osaleda milleski põnevas. "Loomulikult on see minu esimene tegevjuhi positsioon," ütles Taskila. Samas on tema sõnul vaja alati hinnata, kas uhke ametinime taga on ka sisu, kas see pakub põnevust. "Millegi arendamine, millega sa tõesti midagi muudad, see on alati põnev ja see on põhjuseks, miks ma lahkusin."

Taskila sõnul on Airbaltic paari viimase aasta jooksul, mil maailma ja kogu lennundussektorit tabas majanduskriis, suutnud riske võttes oma lennuvõrgustiku ümber korraldada ja olla ka kasumlik võrdluses enamiku kahjumlike Euroopa lennufirmadega. "Hetkel opereerib Airbaltic suurimat lennuvõrku Põhja-Euroopas, vaadates 10 aastat tagasi, oli see sama väike kui Estonian Airil hetkel."

Taskila sõnul pole konkurents samas regioonis talle võõras, arvestades tema varasemaid töökohti, kui ta liikus näiteks Qatar Airwaysist Gulf Airi. "Ma olen pidanud minevikus enda vastu võitlema."

Estonian Airi ja Taskila leping pole tähtajaline. "Ma loodan siia jääda mõningaks ajaks ja olla edukas, et omanikud saaksid mul võimaldada siin veel olla."