Taksojuhid jõudsid kliendini keskmiselt 4 minutiga. Kõige populaarsemad taksosõidu sihtkohad olid Tallinna lennujaam, bussijaam ja “korstnapühkija” Club Hollywoodi juures, teatas Taxify.

Järgnesid Tallinna sadama D-terminal, Viru tänav, Balti jaam, Telliskivi loomelinnak, Tallinna sadama A-terminal, Kristiine Keskus ja Ülemiste Keskus.

Taxify jaoks oli 2015 aasta kiire kasvu aasta ja detsembris ületas klientide arv Euroopas 500 000 piiri. Taxify kaudu said Eestis tellimusi 3163 taksojuhti Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Kliendid jätsid aasta jooksul juhtidele kokku 694 000 reitingut, millest 93% olid maksimaalsed 5-tärnised hinnangud.

Välisriikides kasutasid Taxify teenuseid 14256 Eestist pärit mobiilinumbriga klienti ja populaarsemad sihtriigid oli Läti, Soome, Leedu, Valgevene ja Gruusia.

Taxify on Eestis 2013. aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb takso tellimise mobiilirakenduste ja dispetsertarkvara arendamisega. Taxify tegutseb tänaseks kaheksas riigis ja on kaasanud 1,5 miljonit eurot investeeringuid.