Alates 2010. aasta oktoobrist kuulub 51% ettevõttest teadmismahukate ärilinnakute arendamisele keskendunud Soome börsifirmale Technopolis Plc ning 49% ulatuses on Technopolis Ülemiste aktsiate omanik Ülemiste City arendamise kogemustega Mainor Ülemiste, teatas Technopolis Ülemiste.

Technopolis Ülemistes on tänaseks välja ehitatud 46 000 ruutmeetrit kaasaegset büroo- ja kontoripinda ning ligikaudu 24 000 ruutmeetrit tööstus- ja laopinda.

Alustatud on uue büroohoone ehitust, mis toob tuleva aasta lõpuks juurde 24 000 ruutmeetrit büroopinda ning kasvatab linnakus tööl käivate inimeste arvu umbes 6 000 inimeseni.

„Aasta esimese poole tulemused on ootuspärased ja võime nendega rahule jääda. Selle aasta märksõnadeks on meie jaoks arendused ja kliendisuhete hoidmine. Arenduste all ei pea ma silmas mitte ainult uue büroohoone ehitust, vaid ka olemasoleva teenusteportfelli täiendamist. Soovime oma senistele ja uutele klientidele pakkuda lisaks tänapäevastele äriruumidele ja inspireerivale keskkonnale ka lisaväärtust pakkuvaid teenuseid,“ ütles Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov.