Tehveri suurpäevaks võib pidada kahe aasta tagust protsessi, kus Põhja prefektuuri kiirreageerijat Rando Hõlpust süüdistati, et ta lasi raskes joobeseisundis olles maha 41-aastase mehe. Politseinik oli süüdistuse kohaselt kohtunud baaris juhuslikult mehega, kellega koos napsu võtnud, hiljem oma kodumaja trepikojas maha lasknud ning pärast seda surnu peale magama jäänud, kirjutas Eesti Ekspress.

Tehver väits, et tema klient ei tapnud hukkunut ning selge pole ka see, mis asjaoludel lask toimus ning kes üldse päästikule vajutas. Ta näitas kohtus, et Hõlpuse politseipüstoli päästikut suudaks vajutada isegi väikelaps. Ringkonnakohtu kriminaalkolleegium kleidiski, et süüdistus pole tõendatud ja mõistis Hõlpuse õigeks.

Mõned aastad tagasi lahvatanud Tallinna Sadama korruptsiooniprotsessil seisab Tehveri tähetund alles eest, sest paljude osalistega ja sündmusterohkel kohtulool pole tänaseni veel lõppu näha. Tehver esindab Tallinna Sadama kriminaalasjas puudutatud juriidilise isikuna protsessi kaasatud ettevõtet TLG Stividor OÜ.

Ebameeldivate peatükkide hulka kuulub aga Eesti Ekspressi poolt 2015. aastal avaldatud lugu, mis räägib, kuidas Tehver sokutas enne tagasiastumist MTÜ Korruptsioonivaba Eesti juhi kohalt samasse ühingusse eestkostespetsialistina tööle oma abikaasa. Ajakirjanikuga rääkinud ühingu töötaja väitis esmalt, et 5. jaanuaril mittetulundusühingus tööle asunud Tiiu Tehver võitis konkursi. Kuid seejärel seejärel muutis allikas oma ütlusi ja täpsustas, et konkurssi ei olnudki, selle asemel oli sihtotsing. Kui Tehver pidi enne lahkumist leidma ühingusse uue töötaja, siis konkurssi asemel hakati sobivaid inimesi otsima tuttavate seast.

Põhjuseks toodi asjaolu, et ametikoha brutopalk jäi alla 1000 euro ning soovijaid polnud. Väidetavalt saatis Tehver MTÜ juhatusele kandidaadi CV, kus puudusid nii nimi kui ka kontaktandmed. Nii juriidilise kui ka kommunikatsioonialase kõrgharidusega isik pakkus aga juhatusele huvi.

Kolm aastat tagasi kommenteeris Tehver, kas varem Evelin Ilvesele ja seejärel president Toomas Hendrik Ilvesele kuulunud osaühingu Ermamaa käitumises võis leida soodustuskelmuse ja maksupettuse tunnuseid. "Need põhjendused, kuidas saab vaid 17 kuu ulatuses toetuse kasutamise tingimuste täitmine õigustada tagasimaksekohustust vaid 10 % ulatuses, ei ole mulle täiel määral arusaadavad," kritiseeris Tehver EAS-i otsust.