Ta toob näiteks hiljuti läbi müüdud Kassisabas asuva Eha 8a ehk Villa Eha. „Väga korrektselt renoveeritud majas müüdi suuremaid ja turuhinnast kõrgema ruutmeetrihinnaga kortereid. Selliste eksklusiivsemate korterite järele on nõudlus.“


Tarvise sõnutsi võib väita, et inimesed on aru saanud Kassisaba ja Uue-Maailma omapärast ja võlust, mis on kui kesklinnas asuv „Kadriorg“.


Uue-Maailma ja Kassisaba asumites müüakse 2-toalisi remonti vajavaid kortereid keskmiselt hinnaga 15 000-19 000 krooni ruutmeeter, samas korralikke ja renoveeritud kortereid keskmiselt hinnaga 19 000-23 000 krooni ruutmeetri eest.


Maa-ameti hinnastatistika näitab, et eelmisel aastal oli piirkonna keskmine hind 17 000 krooni ruutmeetri kohta. Sellel aastal aga 14 500 krooni ruutmeeter.


Siinkohal toob Tarvis välja peamise põhjuse, mille poolest on just Uue-Maailma asum eriline ning pakub inimestele huvi. „Uue-Maailma piirkond on ennast tõestanud kui homogeenne, suhteliselt ühtehoidev piirkond ja sealsetele inimestele meeldib koht, kus nad elavad,“ selgitas konsultant.


Ta tõi näitena välja, et seal tegutseb Uue-Maailma selts, kes soovib enda kodupiirkonda arendada.