Tallinna linnapea Jüri Ratase sõnul loob tööstuspark Lasnamäele juurde vähemalt 1800 uut töökohta. "Lasnamäe tööstuspark on osutunud linna jaoks väga vajalikuks ja edukaks ettevõtmiseks," tõdes Ratas. "Vähem kui kolme aastaga oleme suutnud püstitatud eesmärgid ellu viia, rajades sinna infrastruktuuri ja esimesed firmadki juba tegutsevad. Oleme arvestanud, et hiljemalt 2009. aasta sügiseks peaks olema tööstuspark täielikult välja ehitatud."
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oli ettevõtete huvi tööstusmaakruntide vastu väga suur. "Tööstuspargi edu pandiks on selle soodne asukoht, ettevõtjatele logistilises ja töötajatele asukoha mõttes," märkis Mutli. "Ettevõtjate huve arvestades otsib Lasnamäe tööstuspark uusi alasid, kuhu tööstusparki edasi võiks arendada."
Tööstuspargis tegutseb juba kolm firmat, ehitus käib kahel firmal ja veel sel sügisel alustavad mitmed firmad seal oma tegevust. Konkursi korras on müüdud või hoonestusõigusega koormatud kõik tööstuspargi territooriumil asuvast 18 tootmis- ja ärimaa funktsiooniga kinnistust. Kinnistute müügist ja kinnistutele hoonestusõiguse seadmisest saadud rahaga finantseeris AS Lasnamäe Tööstuspark infrastruktuuride rajamist, millega alustati 2005. aasta augustis ning millega jõuti lõpule käesoleva aasta suve hakul. Esimesed kinnistud pandi enampakkumisele mullu mais. Lisaks AS Baltikale kolivad Lasnamäe tööstusparki näiteks AS Tallinna Farmaatsiatehas, AS Otto Bock Estonia, OÜ FABEC Elektroonia jpt.
AS-i Lasnamäe Tööstuspark otsustas asutada Tallinna Linnavolikogu 2004. aasta kevadel. Loodud äriühingu põhiülesanne on Lasnamäe tööstuspargi infrastruktuuri rajamine ja kruntide võõrandamine tootmis- ja äriettevõtetele.
Avamine toimub Baltika Logistikakeskuse uues hoones (Osmussaare tee 3), mis avab samal ajal ühtlasi oma uksed.