Tallinnas alustasid aprillis tööd uued levialajaamad Hobujaamas ja Põhja-Tallinnas ning märtsis käivitas Tele2 uued jaamad ka hipodroomil ning Teletorni telemastis. Harjumaal avas Tele2 maikuus uued levialajaamad Kostiveres, Assakul ja Viinistus.

Läänemaal on aprillist uus levijaam Nõval ning Saaremaal Aste külas.
Ühtlasi uuendas Tele2 maikuus Valjala tugijaama Saaremaal, millega tagatakse kõrgekvaliteediline levi Valjala ümbruses.

Ida-Virumaal käivitas mobiilsideoperaator aprillis uued levijaamad Lohusuus Peipsi järve kaldal, Sonda vallas ning Narvas.

Põlvamaal on avatud uus jaam Valgjärvel. Raplamaal käivitas Tele2 märtsis uue levijaama Valgu külas ning Tartus töötavad märtsist kaks uut levialajaama, mis mõjutavad Tele2 levi Tammelinnas ning Lõunakeskuse lähistel.

Pärnumaal uuendas Tele2 mais Audru tugijaama, millega tagatakse väga hea levikvaliteet Lemmetsa külas, Valgerannas ja Pärnu-Lihula maanteel.

Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema sõnul püüab ettevõte suve eel võtta arvesse puhkamisharjumusi. "Et Tele2 oleks eelistatumates suvituspaikades valmis kõiki kliente teenindama,” selgitas Seema.

Kõik uued GSM-jaamad on kiiret andmesidet võimaldava EDGE-tehnoloogia toega.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 29 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust enam kui 500 000 kliendile.