Lisaks viiele Narva levialajaamale püstitas Tele2 kolm uut GSM-levialajaama Harjumaale Ääsmäele, Viimsisse ja Rae valda. Tartus täiendati võrgukvaliteeti kolme uue tugijaamaga Karlova ja Annelinna piirkonnas ning Tallinnas kesklinna, Põhja-Tallinna ja Mõigu piirkonnas, teatas ettevõte.

Uued tugijaamad lisandusid ka Rakverre ja Maardu linna.

Tele2 Eesti turundusdirektori Kristjan Seema sõnul kinnitab tagasiside klientidelt ning Sideameti mõõtmised, et GSM-võrgu kvaliteet on kõigil operaatoritel võrdväärne ja seetõttu teeb Tele2 järjest enam mobiilside investeeringuid 3,5G võrku, kuna üha rohkem kasutajaid omavad kolmanda põlvkonna toega telefone ning kasutavad igapäevaselt andmesideteenuseid.

„Oleme käesoleval aastal investeerinud oma konkurentidest selgelt enam ning Tele2 kiiret mobiilset internetti võimaldav kolmanda põlvkonna võrk on tänaseks avatud Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Virtsus, Paides, Viimsis ja Laagris,“ lisas Seema.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 25 miljonile kliendile 15 riigis. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust ligi 500 000 kliendile.