“Uute litsentside võitmine Venemaal suurendab Tele2 kliendi eelist veelgi ning loodame, et lähiajal saame pakkuda koostöös oma sõsarettevõttega täiendavaid soodustusi Venemaal,” ütles Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema ettevõtte teates.

Seema lisas, et Tele2 pakub Eestis oma lepingulistele era- ja äriklientidele Venemaal Tele2 võrgus kõnedele vastamist tasuta, mis võrreldes konkurentide annab tihti Venemaad külastavale kliendile selge eelise.

Uute litsentside järel on Tele2-l litsentsid 23s Loode- ja Kesk-Venemaa piirkonnas 28st ning lisaks kaks litsentsi lõunaregioonis, kolm Volga piirkonnas, üks litsents Uuralites ja viis litsentsi Siberis, teatas ettevõte.

Tele2 on Venemaal suuruselt neljas ja ühtlasi kõige kiiremini kasvav operaator, kelle teenuseid kasutas 2007. aasta kolmanda kvartali lõpus ligi 8 miljonit klienti.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 25 miljonile kliendile 15 riigis.

Tele2 on noteeritud OMX Põhjamaade börsil. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.